BiteFight

Bătălia dintre Vampiri şi Vârcolaci durează de secole.Este destinul tău să hotărăşti cine va câştiga!

BiteFight este un joc gratuit bazat pe browser în care concurezi împotriva a mii de jucători. Singurul lucru care ai nevoie pentru a juca BiteFight este un browser (ex: Internet Explorer, Mozilla Firefox sau Opera), download-ul sau instalarea nu sunt necesare. Odata ce ai intrat prima data, poți decide dacă vrei sa joci în rolul unui vampir sau unui vârcolac pentru a continua în lupta.

Poţi aduce noi oameni in joc trimiţând mai departe linkul tău de vânătoare. Toţi cei ce acceseaza link-ul vor fi muşcaţi de catre tine, iar tu vei primi aur şi bunuri. Când cineva accesează link-ul, se inregistrează şi indica numele tău, ei vor fi "creaţi" de tine.


Vânatoare de rase
La raid trebuie sa încerci sa-ți surprinzi și sa-ți învingi dușmanii din rasa oponenta. Poți cauta inamici aleatoriu dacă selectezi “normal” sau “mai puternici sau egali”. De asemenea poți scrie numele inamicului cu care vrei sa te lupți, în câmpul de căutare.
Vânatoare de oameni
La vânătoarea de oameni, poți câștiga mult aur și puncte de experiența.Pentru fiecare litru de sânge sau kg de carne primești o moneda de aur. Daca ești norocos, poți găsi chiar și pietre ale iadului la vânătoarea de oameni.

0 comentarii:

top
Promovare Gratuita - Top123 SEO Romania ClickLink.ro Jocuri Inscrie-te in TOP ! Director web TopOfBlogs DigNow.net Colinde AfaceriOnline.net Director Web TopDirector - Jocuri online