BattleKnight



BattleKnight este un joc online gratuit. Devii un paladin in armura stralucitoare sau un talhar intunecat faradelege.

Introducere
Batalia Binelui impotriva Raului domina mileniul in toate varietatile acestuia. Cel care crede ca fiind bun devii rau, cel care face rau isi gaseste o inima buna. Descopera cine esti tu!
Esti un scutier in intunecata era medievala, determinat sa inveti arte partiale sau sa devii un cavaler. Depinde numai de tine daca vei pasi in partea intunecata si vei deveni un cavaler nemilos si inspaimantator sau in partea luminata, unde vei deveni un cavaler onorabil si respectat. Fiecare decizie pe care o iei determina calea pe care o vei apuca, asa ca alege intelept si mergi pe calea care ti-a fost predestinata.

Jocul
Tot ce iti trebuie ca sa joci este o conexiune la internet si un browser. Da click pe Inscrie-te si urmeaza instructiunile. Sa joci BattleKnight este in intregime gratuit.
Dupa logare te afli in pagina personajului. Poti naviga prin meniuri in partea de sus in stanga si dreapta paginii. Aici te poti misca prin intregul joc. Cercul rosu din stanga iti arata punctele de sanatate, cu cat ai mai putine puncte cu atat mai putin va fi si cercul umplut. Acelasi cerc il vei gasi si in partea dreapta, culoarea albastra iti arata punctele de experienta. O data ce cercul va fi plin, vei atinge un nou nivel de experienta si acesta va redeveni gol.Cu cat nivelul tau este mai mare poti cumpara arme mai bune si ai mai multe abilitati.
Vei incepe ca scutier. Un scutier este invatacelul unui cavaler experimentat. O data ce ai atins nivelul 15 vei deveni tu insuti cavaler si poti antrena un invatacel sau sa iei parte la turnire glorioase. Va dura ceva pana vei deveni cavaler, dar fii cu inima buna, va fi mai rapid decat te astepti!
Aici iti poti vedea caracteristicile si talentele. Talentele poti fi imbunatatite folosind monede de argint. Caracteristicile tale sunt determinate de armele tale, echipament, potiuni de baut si de talente.

0 comentarii:

top
Promovare Gratuita - Top123 SEO Romania ClickLink.ro Jocuri Inscrie-te in TOP ! Director web TopOfBlogs DigNow.net Colinde AfaceriOnline.net Director Web TopDirector - Jocuri online