Travian

Travian este un joc online bazat pe un browser web. Aici vei juca alături de mii de alţi jucători conducând, iniţial, un mic sat.

Există 3 triburi în Travian (Romani, Daci si Barbari). Fiecare trib are propriile sale avantaje şi dezavantaje.Tipurile de unităţi sunt de asemenea substanţial diferite între triburi.Este în acest sens importantă alegerea inteligentă a tribului la începutul jocului astfel încât să se potrivească stilului tău de joc.

Imperiul Roman este echilibrat şi ridicare lor la putere poate dura mai mult. Din cauza dezvoltării lor avansate din punct de vedere social şi tehnologic, Romanii sunt maeştrii coordonării construcţiilor şi trupele lor sunt elita jocului Travian.Sunt relativ decenţi atât în atac cât şi în apărare. Pentru a obţine această versatilitate, ei trebuie să parcurgă un lung şi costisitor antrenament. Infanteria lor este legendară, dar defensiva împotriva cavaleriei este cea mai scazută dintre toate triburile.Pentru începători şi cei care nu ştiu exact ce stil de joc să adopte, Romanii sunt ideali.

Tribul Dac este cel mai iubitor de pace dintre toate triburile astfel este indicat începătorilor Travian. Unităţile lor sunt bine antrenate în tactici defensive dar ofensiva lor lasă de dorit în comparaţie cu celelalte triburi. Dacii sunt călăreţi înnăscuţi şi caii lor sunt legendari pentru viteza lor, permiţându-le să se deplaseze rapid şi să îşi surprindă duşmanii.Tribul este relativ uşor de apărat, dar un stil de joc agresiv este de asemenea posibil. Oferă posibilitatea de a se deplasa în orice direcţie strategică (doctrină defensivă sau ofensivă, lup singuratic sau ajutor în crize, sprijinit de infanterie sau cavalerie, colonist sau cuceritor), astfel că orice este realizabil pentru un jucător iscusit, dar de asemenea bun şi pentru începători

Este cel mai ofensiv dintre toate triburile. Luptătorii barbari sunt temuţi oriunde datorită lipsei lor de frică în bătălii. Ei sunt hoarde pustiitoare care cutreieră pământurile, fără nici un pic de frică de moarte. Datorită lipsei disciplinei militare, prezentă la Daci şi la Romani, sunt un pic mai lenţi şi mai slabi decât alte trupe. Pentru personalităţile ofensive şi jucătorii experimentaţi, barbarii sunt o alegere potrivită!

0 comentarii:

top
Promovare Gratuita - Top123 SEO Romania ClickLink.ro Jocuri Inscrie-te in TOP ! Director web TopOfBlogs DigNow.net Colinde AfaceriOnline.net Director Web TopDirector - Jocuri online