OGame

OGame este un joc de strategie spatial. Sute de jucatori din jurul lumii concureaza in acelasi timp. Pentru a te putea juca ai nevoie doar de un browser.

OGame este un joc al misiunilor intergalactice. Incepi cu o singura lume nedezvoltata si transformi asta int-un imperiu maret capabil sa iti apere coloniile castigate cu greu.
Creaza o infrastructura economica si militara pentru a-ti sustine calatoria pentru realizarile tehnologice cele mai marete.
Lupta razboaie impotriva altor imperii in timp ce te zbati cu alti jucatori pentru a avea materiale.
Negociaza cu alti imparati si creaza o alianta sau schimba cat de multe resurse ai nevoie.
Construieste o armata pentru a-ti stabilii vointa prin univers. Tine-ti resursele in spatele unui zid inpenetrabil de aparare planetara. Orice doresti sa faci, OGame te lasa sa o faci.
Vei teroriza zona din jurul tau? Sau vei baga spaima in inimile celor care ataca neajutoratii?

Povestea OGame
A inceput in anul 2250 - anul `alpha` - cand primul om a facut riscul unui zbor interstelar de mai mult de trei minute si astfel mai mult decat oricare proba a ajuns inainte. A fost un nou tip de motor numit motorul cu impuls, care i-a permis omenirii sa calatoreasca la viteza luminii. Da au existat zboruri in spatiu anterioare, dar acelea au fost limitate, o scurta privire in spatiu comparare cu realizarile mai tarzi. Dar impulsul omenirii pentru noi aventuri a continuat sa impinga dezvoltarea mai inainte si astfel prelungirea la zboruri spatiale incetul cu incetul peste ani..
Motoarele moderne foloseau deuterium de mare energie permitand sa traverseze din galaxie in galaxie in timpuri relativ scurte. Era spatiu destul si locuri sa colonizeze si asa pacea si prosperitatea s-a imprastiat prin univers si asa a ramas pentru multe decenii. Au fost gasite si noi culturi si de asemenea s-a creat si s-a imprastiat viata in fiecare colt al spatiului. Universul a fost usor si plin de pace.

Dar a fost linistea dinaintea furtunii ...
Chiar si dupa perioada prosperitatii, s-au investigat noi si mai rapide tehnologii de sisteme cu propulsie. Bazat pe teorii vechi si in cele din urma combinata cu dorinta de student tanar, o tehnologie de propulsie complet revolutionara a fost creata care a dat totul la o parte ce s-a stiut pana atunci... Tehnologia motorului hyper-spatial. Fundamental o bula hyper-dimensionala si a IV-a si V-a dimensiune inca izoland mecanizmele de aceste influente si respectand legile celui de-al patrulea spatiu dimensional. Exista un camp ingust de viziune a galaxiei in directia miscarii. Folosind tehnologia remarcabila a energiei, exploratorii au putut merge chiar mai departe in spatiul adanc si colonizarea a avut loc mult mai repede datorita timpului scazut de calatorie. Din nou, s-a intrat intr-o noua era, dezvoltarea vitezei a crescut din nou si multe lumi noi au fost descoperite. Diplomatia a fost mare in aceste timpuri si nu au existat multe conflicte intre rase. Pana cand un element chimic inainte necunoscut numit Xenotronium a fost descoperit pe colonia unor oameni.

Razboiul ar trebui sa inceapa in curand ...
Elementul chimic a fost extrem de greu de gasit, si in timpul primilor ani dupa descoperirea sa, doar 1.5 micrograme au putut fi culese. Deoarece a fost gasit pe pamant terran, doar laboratoarele terranilor puteau sa il investigheze pe acest element nou. Se credea ca Xentroniumul avea puterea a 10.000 de Sori terrani per microgram! Odata ce aceasta cunostinta s-a raspandit prin intregul univers, invidia si boala se vor ridica din intuneric si a cauzat conflicte intre natiuni care in mod tragic s-a terminat intr-un razboi. Rapid doua tabere s-au format, cea a terranilor si cea a celor care erau impotriva terranilor. A fost Nostradamus care a vazut odata ca razboiul va dura 150 de ani, dar realitatea a dovedit ca se inselase precum razboiul a irosit 300 de ani. Mii si mii de natiuni au fost separate, cazute sau complet disparute de anihilare. Partea inamicilor fata de federatia terrana a inceput sa foloseasca niste arme absolute sub numele de `bomba omega`. Asa cum numele deja o sugereaza, utilizarea acestei bombe rade parti intregi dintr-o galaxie, eliberand-o de orice civilizatie. Sute de ani dupa noul sistem de timp si anul alpha s-a stabilit, universul a dat pieptul cu una dintre cele mai periculoase si mai mortale arme create vreodata, sisteme solare dupa sisteme solare au fost distruse si scoase la propriu. Calcule au fost produse pentru a prezice ceea ce va urma: Numai deabia 24 de ani dupa ce prima bomba omega a fost lansata, spatiul cunoscut din univers ar ramane lipsit lasand spatiul in urma lipsit de viata
Doar cativa au putut supravietuii, si chiar mai putini au putut sa calatoreasca prin gauri negre si sa ajunga in noi parti ale Universului - dar era o cale fara intoarcere pentru ei.

O viata noua
Cu o mare usurare oamenii s-au aflat intr-un univers cu totul diferit unde nu au mai fost pana acum...destul de interesant, au gasit doar o singura planeta in toata zona si cat puteau ei sa vada...Au avut curajul sa se stabileasca pe aceasta bucata universala si au dat peste o forma de viata destul de ciudata, o natiune sub numele de `legorieni`. Vizitatorii au fost tratati bine, si legorienii au avut aceleasi cunostinte in tehnologie. In cele din urma, legorienii au fost de acord sa ii lase pe straini sa se stabileasca in mediul apropriat al lumii locuite de legorieni. Dar au existat doua conditii: Fiecare natiune, fiecare rasa, vor coloniza doar 9 planete, pentru ca altii sa aiba si ei sansa sa se stabiliasca pentru o noua civilizatie dupa acele conflicte lungi si scaparea lor. A doua conditie a fost sa creeze un senat pe planeta principala a fiecarui imperiu care se inalta permitand oamenilor sa dezbata si sa vorbeasca. Desigur natiunile si reprezentantii lor au fost de acord cu multumiri si chiar au si stabilit asociatii de schimburi si trupe de aparare sa asigure pace si onestitate. O noua civilizatie s-a ridicat...

0 comentarii:

top
Promovare Gratuita - Top123 SEO Romania ClickLink.ro Jocuri Inscrie-te in TOP ! Director web TopOfBlogs DigNow.net Colinde AfaceriOnline.net Director Web TopDirector - Jocuri online